Film# A Karácsony Mentőakció Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

A karácsony mentőakció (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-12-06 NA HD

Teljes Film

01:39:00

A karácsony mentőakció

A karácsony mentőakció Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 2017-12-06
 • Rating: 6.4
 • Production: Légende Productions / Gaumont Distribution /
 • Genre: Vígjáték

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A karácsony mentőakció Magyarul Online Ingyen

Guarda A karácsony mentőakció Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A karácsony mentőakció film

A karácsony mentőakció Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A karácsony mentőakció

 • Alain Chabat
  Director
 • Alain Goldman
  Executive Producer
 • Alain Chabat
  Screenplay
 • Antoine Sanier
  Cinematography
 • Grégoire Sivan
  Editor
 • Matthieu Gonet
  Music

Data di rilascio:
FR 2017-12-06

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A karácsony mentőakció

A karácsony mentőakció – Attori cinematografici e attrici

A karácsony mentőakció

Alain Chabat
Santa
A karácsony mentőakció

Audrey Tautou
Wanda
A karácsony mentőakció

Bruno Sanches
Magnus
A karácsony mentőakció

Pio Marmaï
Thomas
A karácsony mentőakció

Golshifteh Farahani
Amélie
A karácsony mentőakció

David Marsais
Inspecteur Olivier Le Guennec

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A karácsony mentőakció film completo gratis, A karácsony mentőakció film streaming ita HD, scarica A karácsony mentőakció film gratis, A karácsony mentőakció streaming sub ita alta definizione, guarda A karácsony mentőakció film senza limiti, A karácsony mentőakció film per tutti

In una categoria simile

5.4

Télbratyó

Télbratyó

A megkeseredett Fred Claus (Vince Vaughn), aki egész életében testvére, Nick, a Télapó (Paul Giamatti) árnyékában élt, ötvenezer dollárt próbál legombolni a tesóról. Télapó azonban bekeményít, és cserébe arra kötelezi Fredet, hogy pár napig dolgozzon neki. Az időzítés nem a legszerencsésebb, a minisztérium ugyanis a Télapó nyakára küldi Clyde-ot (Kevin Spacey), hogy a hatékonyságot vizsgálja. Csak három hiba, és a Télapó a manóival együtt ki van rúgva.

6.6

Mi a manó

Mi a manó

Az árva Buddy (Will Ferrer) az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert (James Caan), aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.

6.7

Karácsony Artúr

Karácsony Artúr

Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó manóra, egy óriási, szuperszónikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

5.5

Télapu 2: Veszélyben a karácsony

Télapu 2: Veszélyben a karácsony

Scott Calvin (Tim Allen) mindenidők legjobb Télapója, de még neki is meggyűlik a baja a munkaadójával. Hiába az apró alkalmazottak megtisztelő elismerése, a munkaszerződés az Északi sarkon is kötelez. Ezek szeint a menő Mikulásnak karácsonyig feleséget kell kerítenie különben ugrik a vezetői állása. Scott gyorsan helyettes után néz és elindul a minden eddigi feladatnál nehezebbnek ígérkező párkeresésre.