Film# Tyrel Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Tyrel (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-12-05 NA HD

Teljes Film

01:26:00

Tyrel

Tyrel Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 2018-12-05
 • Rating: 10
 • Production: Hidden Content /
 • Genre: Dráma Vígjáték

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Tyrel Magyarul Online Ingyen

Guarda Tyrel Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Tyrel film

Tyrel Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Tyrel

 • Sebastián Silva
  Director
 • Sebastián Silva
  Writer
 • Alexis Zabe
  Cinematography
 • Jennifer Lame
  Editor
 • Sofía Subercaseaux
  Editor
 • Carlos Zozaya
  Producer

Data di rilascio:
US 2018-12-05

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Tyrel

Tyrel – Attori cinematografici e attrici

Tyrel

Jason Mitchell
Tyrel
Tyrel

Christopher Abbott
Johnny
Tyrel

Caleb Landry Jones
Pete
Tyrel

Michael Cera
Alan
Tyrel

Ann Dowd
Tyrel

Philip Ettinger
Charles

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Tyrel film completo gratis, Tyrel film streaming ita HD, scarica Tyrel film gratis, Tyrel streaming sub ita alta definizione, guarda Tyrel film senza limiti, Tyrel film per tutti

In una categoria simile

5.2

Freddy halála: Az utolsó rémálom

Freddy halála: Az utolsó rémálom

Freddy Krueger hosszú évek óta borzolja az idegeket és tartja rettegésben a környéket. Számtalan fiatalt üldözött már a halálba, s úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg, semmi sem pusztíthatja el. A környéken mindössze egyetlen tinédzser maradt életben, aki hamarosan rájön, hogyan pusztíthatná el végérvényesen az őrült gyilkost.

6.7

Vanília égbolt

Vanília égbolt

Úgy tűnik, David Aames varázslatos életet él. A jóképű, gazdag, karizmatikus ifjú egy New York-i kiadó vezetője, gondtalan és felelőtlen életvitele elbűvölő, mégis, mintha hiányozna belőle valami. Akár egy impresszionista tájkép: ha közelebbről megvizsgáljuk, ez az élet egész más színben tűnik fel. Egy éjszakán David megismerkedik álmai asszonyával, aztán egy apró hiba következtében el is veszíti őt. A fiú váratlanul a románc, humor, gyanakvás, szerelem és szex szédítő forgatagába zuhan, és azon veszi észre magát, hogy kétségbeesetten keresi saját lelkét, és felfedezi az igaz szerelem értékes és mulandó természetét.

7.6

Játsz/ma

Játsz/ma

A fordulatos thriller egy gazdag és unott bankárról szól, aki még saját születésnapját is egyedül ünnepelné. Édesapja is hasonló korban lett öngyilkos. A váratlan izgalom akkor keletkezik, amikor saját eltűnt öccse újra felbukkan a színen. A tékozló fiú különleges születésnapi ajándékot talál ki: egy titokzatos játékban való részvételt ajánl bátyjának. A szervező cég egyszerűen felszívódik, mikor az első baljós történések után kutatva a bankár kérdőre vonná őket. A játék tétje immár a saját élete.

7.1

Szólít a szörny

Szólít a szörny

A 12 éves Conor csodálatos fantáziával és rajztehetséggel megáldott kisfiú. Amikor élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, nem akármilyen segítőt kap: egy hatalmas szörny látogat el hozzá éjszakánként, aki fantasztikus történetekkel ébreszti fel a fiúban szunnyadó erőt és bátorságot. Conor végül a mesék és a szörny segítségével nemcsak édesanyja súlyos betegségével, és iskolatársai zaklatásával küzd meg, de a saját félelmeivel, dühével és bűntudatával is.