Film# Braven Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Braven (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-02-01 NA HD

Teljes Film

01:34:00

Braven

Braven Teljes Film Online Ingyen Jason Momoa nem ejt foglyokat ebben az intenzív akció-thrillerben. Amikor Joe (Momoa) és apja (Stephen Lang) megérkeznek a távoli vadászkamrájukba, remélik, egy csendes hétvégére. Amit találnak, egy heroin, amelyet a kábítószer-kereskedők rejtettek a kabinban. Amikor a bűnözők hirtelen leereszkednek a kabinra, Joe és az apja köteles ölni a túlélésért.

 • Release: 2018-02-01
 • Rating: 6
 • Production: Pride of Gypsies / Tinker Productions / Braven NL / Hassell Free Production / Ingenious Media /
 • Genre: Dráma Akció

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Braven Magyarul Online Ingyen

Guarda Braven Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Braven film

Braven Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Braven

 • Lin Oeding
  Director
 • Thomas Pa’a Sibbett
  Writer
 • Michael Nilon
  Writer
 • Jason Momoa
  Producer
 • Rob Blackie
  Co-Producer
 • Alana Crow
  Associate Producer

Data di rilascio:
CA 2018-02-01

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Braven

Braven – Attori cinematografici e attrici

Braven

Jason Momoa
Joe Braven
Braven

Stephen Lang
Linden
Braven

Garret Dillahunt
Kassen
Braven

Zahn McClarnon
Hallett
Braven

Jill Wagner
Stephanie
Braven

Brendan Fletcher
Weston

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Braven film completo gratis, Braven film streaming ita HD, scarica Braven film gratis, Braven streaming sub ita alta definizione, guarda Braven film senza limiti, Braven film per tutti

In una categoria simile

7.9

Trainspotting

Trainspotting

A kultikus történet Mark Renton-ról szól és az õ “barátairól”, akik lázongók, tévelygõk, tolvajok és narkósok…sehogy sem tudnak beilleszkedni az õket körülvevõ társadalomba. Az igazat megvallva, nem is igyekeznek túlságosan. Megvetik, sõt elvetik minden formáját. Ez a parttalan sodródás saját önpusztításuk gyökere. Az egyedüli menekülési lehetõségük a kábítószer, amelyrõl úgy érzik, védõpajzsot tart föléjük. Nem veszik, nem is akarják észrevenni, hogy visszavonhatatlanul az önpusztítás ösvényére léptek. A sors még egy utolsó lehetõséget biztosít Mark-nak, hogy visszaforduljon a lejtõn. Csak az a kérdés, hogy õ akarja-e kihasználni ezt az esélyt, érzi-e a lehetõséget? Igényli-e a változást? Látja-e értelmét…újra megválasztani a saját életét?

7.4

Kiképzés

Kiképzés

Alonzo Harris (Denzel Washington) a kábítószer-osztály nyomozójaként úgy él a körzetében, mint egy középkori hadúr: kegyetlen, igazságtalan, gyors és veszélyes. Hisz benne, hogy ezt a leckét kell továbbadnia a rábízott kezdő rendőrtisztnek (Ethan Hawke) is. Első közösen szolgálatban töltött napjuk alatt megmérkőznek néhány kábítószer-kereskedővel, bonyolult összeesküvést lepleznek le, gyilkosságba keverednek. A Jó és a Rossz egy oldalon harcol. Kezdetben legalább is azt hiszik. Ám nem biztos, hogy végül nem fordulnak egymás ellen.

6

Ragadozó 2

Ragadozó 2

A Los Angeles-i rendőrség egységei, élükön Mike Harrigan (Danny Glover) hadnaggyal nyílt háborút indítanak a helybeli kábítószer-maffia ellen. Harrigan és emberei túl kevesen vannak, az ellenfél jelentősebb létszámú, jobban felfegyverzett, a rendőrség szinte védekezni kényszerül. Ám nem várt esemény történik: a maffia vezető embereivel egymásután végez egy titokzatos és menetrendszerű precizitással, kegyetlenséggel fellépő gyilkos. Harrigan azonban feladatának tartja, hogy törvény elé állítsa az ismeretlent. Megkezdődik a nyomozás, de üldözőből üldözött lesz, ugyanis a titokzatos merénylő új célpontja a rendőrség.