Film# Boy Erased Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Boy Erased (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-11-02 NA HD

Teljes Film

01:54:00

Boy Erased

Boy Erased Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 2018-11-02
 • Rating: 7.9
 • Production: Anonymous Content / Blue-Tongue Films /
 • Genre: Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Boy Erased Magyarul Online Ingyen

Guarda Boy Erased Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Boy Erased film

Boy Erased Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Boy Erased

 • Joel Edgerton
  Screenplay
 • Joel Edgerton
  Director
 • Garrard Conley
  Book
 • David Joseph Craig
  Co-Producer
 • Nash Edgerton
  Executive Producer
 • Steve Golin
  Producer

Data di rilascio:
US 2018-11-02

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Boy Erased

Boy Erased – Attori cinematografici e attrici

Boy Erased

Lucas Hedges
Jared Eamons
Boy Erased

Nicole Kidman
Nancy Eamons
Boy Erased

Russell Crowe
Marshall Eamons
Boy Erased

Joel Edgerton
Victor Sykes
Boy Erased

Xavier Dolan
Jon
Boy Erased

Troye Sivan
Gary

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Boy Erased film completo gratis, Boy Erased film streaming ita HD, scarica Boy Erased film gratis, Boy Erased streaming sub ita alta definizione, guarda Boy Erased film senza limiti, Boy Erased film per tutti

In una categoria simile

8.3

Kszi, Simon

Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

7.7

Megöltem az anyámat

Megöltem az anyámat

A tizenhat éves Hubert a serdülőkor problémáival küszködik. Nem szereti az anyját, úgy érzi, Chantale valósággal őrületbe kergeti. A fiú megvetéssel viseltetik iránta, utálja a szakadt pulóvereit, a giccses dekorációit, az ételmaradékot a szája sarkában. Ugyanakkor – a többi tinédzserhez hasonlóan – ő sem őszinte vele, nem osztja meg vele a gondjait, problémáit, például azt, hogy a saját neméhez vonzódik. Ez a szeretet/gyűlölet kapcsolat az egész családra veszélyt jelent. Egy napon Chantale megelégeli az állandó összezördüléseket, és bentlakásos iskolába küldi Hubertet.

7.3

Holdfény

Holdfény

Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésének legfontosabb részeit. A kisgyerek Little Miami leszakadó részén él egyedülálló és drogfüggő anyjával. Itt ismerkedik meg a drogdíler Juannal, és a felnőtt férfival barátságot köt a saját korosztályából kitaszított fiú. A tinédzser Chiron a nemi érés szakaszába lépve keresi identitását. Végül a felnőtt, kigyúrt, harmincas Blackkel zárul a történet, aki képes szembenézni múltbeli énjével és korábbi traumáival.