Film# A Tanítónő Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

A tanítónő (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-09-23 NA HD

Teljes Film

01:36:00

A tanítónő

A tanítónő Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 2018-09-23
 • Rating: 6.9
 • Production: Maven Pictures / Pie Films / Paper Chase Films /
 • Genre: Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A tanítónő Magyarul Online Ingyen

Guarda A tanítónő Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A tanítónő film

A tanítónő Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A tanítónő

 • Sara Colangelo
  Screenplay
 • Sara Colangelo
  Director
 • Maggie Gyllenhaal
  Producer
 • Osnat Handelsman-Keren
  Producer
 • Trudie Styler
  Producer
 • Talia Kleinhendler
  Producer

Data di rilascio:
US 2018-09-23

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A tanítónő

A tanítónő – Attori cinematografici e attrici

A tanítónő

Maggie Gyllenhaal
Lisa Spinelli
A tanítónő

Gael García Bernal
Simon
A tanítónő

Parker Sevak
Jimmy Roy
A tanítónő

Michael Chernus
Grant Spinelli
A tanítónő

Rosa Salazar
Becca
A tanítónő

Ajay Naidu
Nikhil Roy

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A tanítónő film completo gratis, A tanítónő film streaming ita HD, scarica A tanítónő film gratis, A tanítónő streaming sub ita alta definizione, guarda A tanítónő film senza limiti, A tanítónő film per tutti

In una categoria simile

7.9

A tehetség

A tehetség

Frank Adler (Chris Evans – Amerika kapitány, Bosszúállók) egyedül neveli unokahúgát, Maryt (Mckenna Grace). Boldog és nyugodt közös életük azonban veszélybe kerül, amikor a kislány elkezd iskolába járni és kiderül róla, hogy igazi matekzseni. Mary tehetségére ugyanis felfigyel a rég nem látott, basáskodó nagymama (Lindsay Duncan), akinek határozott elképzelései vannak a tehetséges kislány jövőjét illetően, miközben Frank szeme előtt az az egyetlen cél lebeg, hogy Marynek felhőtlenül boldog gyermekkora legyen… Marc Webb (500 nap nyár, A csodálatos Pókember) rendezése igazi érzelmi hullámvasút – az egyszerre szívszorító és mulatságos filmben Jenny Slate és az Oscar-díjas* Octavia Spencer is szerepet kapott.

7.2

Parfüm: Egy gyilkos története

Parfüm: Egy gyilkos története

1766-ban, a franciaországi Grasse városban a parfűmkészítő Jean-Baptiste Grenouille-t halálra ítélték tizenhárom nő meggyilkolásáért. Az ifjú huszonkét évvel korábban, a halpiacon született. Árvaházban nő fel, más mint a többi gyerek, három évesen se járni, se beszélni nem tud, a szagokon keresztül próbálja megismerni a világot. Felnőve cserzőüzemben dolgozik, így jut el Párizsba. A városban magával ragadja egy lány gyönyörűséges illata. Véletlenül megöli, majd próbálja magába szívni elhalványuló illatát, Grenouille minden vágya, hogy az illatot újból érezhesse.

7.7

Magnólia

Magnólia

A San Fernando völgyben egy napon egy haldokló apa, egy fiatal feleség, egy gondozó, egy híres elveszett fiú, egy szerelmes rendőrtiszt, egy csodagyerek, egy volt csodagyerek, egy show-műsorvezető és egy elidegenedett lány, mindannyian egy szerteágazó, ám egy szálra felfűzhető történet részesei lesznek. A véletlenek egybeesése, a lehetőségek, az emberi reakciók, az elmúlt események, és némi isteni beavatkozás hatására, keresztül söpörnek egymás életén egy napon, amely egy felejthetetlen és drámai befejezésbe torkollik. Néhányan a megbocsátást keresik, mások a menekülést. Néhányan az elvesztett kötelékeket próbálják megtalálni, megint mások pedig láthatóvá válnak?A film apró komikus és csípős darabokból rakja össze az amerikai élet mozaikját. Egy magányos város portréja, amelyben néha túl kevés a szeretet. Történet arról, hogy hogyan is lehet mindent helyrehozni.

7.4

Tenenbaum, a háziátok

Tenenbaum, a háziátok

Minden családnak megvan a maga fekete báránya. Tenenbauméknál azonban csak fekete bárányok vannak. Apjuk, Royal (Gene Hackman) még gyerekkorukba elszökött otthonról, azóta hitelbe él egy hotelben. Gyermekei mind zsenik voltak, és neurotikusok lettek. Chas (Ben Stiller) pénzügyi lángész, Margot (Gwyneth Paltrow) az évszázad drámaírója, Ritchie (Luke Wilson) teniszbajnok. A család azonban több ennél: a fura anya mellett még furább figurák gyülekeznek; a bogaras tudós (Bill Murray), a részeges aranyifjú (Owen Wilson) és még sokan mások veszik körül őket. Így aztán nem csoda, hogy Tenenbauméknál soha senki és semmi nem normális.