Film# My Mother Is Crazy Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

My Mother is Crazy (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-12-05 NA HD

Teljes Film

00:00:00

My Mother is Crazy

My Mother is Crazy Teljes Film Online Ingyen

  • Release: 2018-12-05
  • Rating: 5
  • Production: Alexandre Films / Canal+ /
  • Genre: Vígjáték

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film My Mother is Crazy Magyarul Online Ingyen

Guarda My Mother is Crazy Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente My Mother is Crazy film

My Mother is Crazy Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro My Mother is Crazy

  • Diane Kurys
    Director

Data di rilascio:
FR 2018-12-05

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/My Mother is Crazy

My Mother is Crazy – Attori cinematografici e attrici

My Mother is Crazy

Fanny Ardant
My Mother is Crazy

Nekfeu
My Mother is Crazy

Vianney Bureau
My Mother is Crazy

Arielle Dombasle

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda My Mother is Crazy film completo gratis, My Mother is Crazy film streaming ita HD, scarica My Mother is Crazy film gratis, My Mother is Crazy streaming sub ita alta definizione, guarda My Mother is Crazy film senza limiti, My Mother is Crazy film per tutti

In una categoria simile

7.6

A család kicsi kincse

A család kicsi kincse

Olive felmenői bolondok és bogarasak. Számukra minden nap kaland: ritkán sikerül megúszniuk katasztrófa nélkül. A kislány apja, Richard a világ legpechesebb karriertanácsadója, Frank nagybácsi irodalomtanár, aki sikertelenül próbálta elcsábítani egyik fiútanítványát, bátyja, Dwayne rajong az idejétmúlt német filozófusokért, emellett hallgatási fogadalmat tett. Egyedül a nagypapa vidám mindig, de lehet, hogy csak azért, mert az utóbbi években kábítószerfüggő lett. A sors úgy hozza, hogy a sok fura figura kisbusszal indul a napfényes Kaliforniába, hogy Olive részt vegyen A család kicsi kincse című vetélkedőn.

5.4

Hívatlanok 2. - Éjjeli préda

Hívatlanok 2. – Éjjeli préda

Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát.

6.7

Verdák

Verdák

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, a vidéki orvos és bíró valójában háromszoros Szelep Kupa győztes. Ott van azután Sally, a dögös Porsche 911, és a rozoga autómentő, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog.

5.8

Nagyfater elszabadul

Nagyfater elszabadul

Jason Kellyt egy hét választja el, hogy feleségül vegye főnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdődhet kiszámítható, tökéletesnek tűnő élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű, vad partijairól híres fesztivál zajlik.