Film# Ismerős Törlése: Sötét Web Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Ismerős törlése: Sötét Web (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-07-19 NA HD

Teljes Film

01:32:00

Ismerős törlése: Sötét Web

Ismerős törlése: Sötét Web Teljes Film Online Ingyen Egy kamasznak új laptop kerül a birtokába, ám hamarosan felfedezi, hogy az előző tulajdonos nem csak figyeli őt, hanem bármire képes, hogy a laptopot visszaszerezze.

 • Release: 2018-07-19
 • Rating: 6.2
 • Production: Universal Pictures / Bazelevs Production / Blumhouse Productions /
 • Genre: Horror

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Ismerős törlése: Sötét Web Magyarul Online Ingyen

Guarda Ismerős törlése: Sötét Web Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Ismerős törlése: Sötét Web film

Ismerős törlése: Sötét Web Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Ismerős törlése: Sötét Web

 • Stephen Susco
  Director
 • Nelson Greaves
  Treatment
 • Andrew Wesman
  Editor
 • John McAlary
  Casting
 • Lori Denil
  Script Supervisor
 • Max Reiner
  Production Coordinator

Data di rilascio:
US 2018-07-19

Budget del film:
$1,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ismerős törlése: Sötét Web

Ismerős törlése: Sötét Web – Attori cinematografici e attrici

Ismerős törlése: Sötét Web

Colin Woodell
Matias O’Brien
Ismerős törlése: Sötét Web

Betty Gabriel
Nari Jemisin
Ismerős törlése: Sötét Web

Rebecca Rittenhouse
Serena Lange
Ismerős törlése: Sötét Web

Andrew Lees
Damon Horton
Ismerős törlése: Sötét Web

Connor Del Rio
Aj Williams
Ismerős törlése: Sötét Web

Stephanie Nogueras
Amaya DeSoto

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Ismerős törlése: Sötét Web film completo gratis, Ismerős törlése: Sötét Web film streaming ita HD, scarica Ismerős törlése: Sötét Web film gratis, Ismerős törlése: Sötét Web streaming sub ita alta definizione, guarda Ismerős törlése: Sötét Web film senza limiti, Ismerős törlése: Sötét Web film per tutti

In una categoria simile

5.2

Blackhat

Blackhat

A globális kiberbűnözés világában játszódó film egy eltávozásra engedett elítélt sorsát követi nyomon, aki amerikai és kínai társaival egy magas szintű kiberbűnözői hálózatot üldöz Chicagótól Los Angelesig, Hongkongtól Dzsakartáig.

7.3

A tetovált lány

A tetovált lány

A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.

5.4

Ismerős törlése

Ismerős törlése

Egy éjszaka hat középiskolás barát Skype-üzenetet kap egy korábbi osztálytársuktól, aki épp egy évvel korábban vesztette életét. Először azt hiszik, csak egy rosszízű tréfáról van szó, azonban amikor a lány elkezdi felfedni a legsötétebb titkaikat rájönnek, hogy olyan dologgal állnak szemben, mely túlmutat ezen a világon. És ez a dolog a halálukat akarja!

7.2

Social Network - A közösségi háló

Social Network – A közösségi háló

2003 egyik őszi éjszakáján a kollégiumi szobájában egy egyetemista új komputerprogramot tervezett – a haverjai közösségi életét áttette a netre, hogy megkönnyítse a kapcsolattartásukat. És ez bomba ötletnek bizonyult. Mark Zuckenberg nem sokkal később már a világ legfiatalabb milliárdosa volt, de ezzel alaposan felkavarta a magán- és szakmai életét is.David Fincher új rendezése, a Social Network – A közösségi háló magával ragadó történet egy lázadó, meg nem alkuvó emberről. Egy zöldfülű zseniről, akit kirúgnak a csajok, de ő forradalmat robbant ki azzal, ahogy egy egész generáció számára felforgatja az emberi kapcsolatokat. Az izgalmas, viharos és humorban is bővelkedő alkotás a Facebook születését majd – miután kiderül, mennyit ér – a tulajdonlása körüli ádáz küzdelmet mutatja be.