Film# Száll A Kakukk Fészkére Teljes Film [1975] Magyarul Online Ingyen

Száll a kakukk fészkére (1975) Teljes Film Online Ingyen

1975-11-18 NA HD

Teljes Film

02:13:00

Száll a kakukk fészkére

Száll a kakukk fészkére Teljes Film Online Ingyen A Ken Kesey regényéből forgatott film egy elmegyógyintézetben játszódik, ahová McMurphy, a kisstílű bűnöző a börtön helyett záratja magát. Hamarosan rájön: a műintézmény lakói – akik ellentétben vele, nem tettetésből kerültek ide – semmivel sem bolondabbak nála, annál inkább bolond a világ, amely idejuttatta őket. A történet többi szereplőjének élete – kivétel nélkül remekbe szabott figurák és alakítások – mind egy-egy dráma, aminek már csak végkifejletével találkozunk. McMurphyről hamar lehull a kívülállás páncélja, és megpróbál segíteni társain, akiken látja: az orvostudomány köntösébe bújtatott érzéketlenség és álszent gyógyítás – valójában fegyelmezni, idomítani akarás – csak rontja állapotukat.

 • Release: 1975-11-18
 • Rating: 8.4
 • Production: United Artists / Fantasy Films / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Száll a kakukk fészkére Magyarul Online Ingyen

Guarda Száll a kakukk fészkére Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Száll a kakukk fészkére film

Száll a kakukk fészkére Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Száll a kakukk fészkére

 • Miloš Forman
  Director
 • Ken Kesey
  Novel
 • Bo Goldman
  Screenplay
 • Lawrence Hauben
  Screenplay
 • Michael Douglas
  Producer
 • Saul Zaentz
  Producer

Data di rilascio:
US 1975-11-18

Budget del film:
$3,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Száll a kakukk fészkére

Száll a kakukk fészkére – Attori cinematografici e attrici

Száll a kakukk fészkére

Jack Nicholson
Randle Patrick McMurphy
Száll a kakukk fészkére

Louise Fletcher
Nurse Mildred Ratched
Száll a kakukk fészkére

Danny DeVito
Martini
Száll a kakukk fészkére

William Redfield
Harding
Száll a kakukk fészkére

Scatman Crothers
Orderly Turkle
Száll a kakukk fészkére

Brad Dourif
Billy Bibbit

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Száll a kakukk fészkére film completo gratis, Száll a kakukk fészkére film streaming ita HD, scarica Száll a kakukk fészkére film gratis, Száll a kakukk fészkére streaming sub ita alta definizione, guarda Száll a kakukk fészkére film senza limiti, Száll a kakukk fészkére film per tutti

In una categoria simile

6.6

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma “A felhők fölött 3 méterrel” című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem. Mikor visszaköltözik Barcelonába, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő maga is. Babi új életet kezdett, egy másik férfival jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal, Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével, vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

7.2

Minden, minden

Minden, minden

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra. Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

8.3

Kszi, Simon

Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.