Film# Amikor Lehunyod A Szemed Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Amikor lehunyod a szemed (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-09-06 NA HD

Teljes Film

01:38:00

Amikor lehunyod a szemed

Amikor lehunyod a szemed Teljes Film Online Ingyen Kate Fuller kriminálpszichológust egy különös halálesethez hívják, ahol az áldozat egy férfi, akit látszólag álmában ért a halál. Ahogy Kate mélyebbre ás az ügyben egyre több áldozatra bukkan és számos megmagyarázhatatlan esemény szemtanúja lesz. Amikor pedig magán is felfedezni véli a jeleket, melyek a démonhoz köthetők, versenyt kell futnia az idővel, hogy kiderítse, mi állhat a halálesetek hátterében, mielőtt ő maga is áldozattá válik.

 • Release: 2018-09-06
 • Rating: 5.1
 • Production: Moon River Studios / Aloe Entertainment / Lionsgate /
 • Genre: Bűnügyi Horror Thriller

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Amikor lehunyod a szemed Magyarul Online Ingyen

Guarda Amikor lehunyod a szemed Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Amikor lehunyod a szemed film

Amikor lehunyod a szemed Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Amikor lehunyod a szemed

 • Clive Tonge
  Director
 • Jonathan Frank
  Screenplay
 • Mary Aloe
  Producer
 • James Edward Barker
  Producer
 • Craig Chapman
  Producer
 • Daniel Grodnik
  Producer

Data di rilascio:
US 2018-09-06

Budget del film:
$5,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Amikor lehunyod a szemed

Amikor lehunyod a szemed – Attori cinematografici e attrici

Amikor lehunyod a szemed

Olga Kurylenko
Kate
Amikor lehunyod a szemed

Javier Botet
Mara
Amikor lehunyod a szemed

Mitch Eakins
Martin Ellis
Amikor lehunyod a szemed

Lance E. Nichols
McCarthy
Amikor lehunyod a szemed

Rosie Fellner
Helena
Amikor lehunyod a szemed

Mackenzie Imsand
Sophie

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Amikor lehunyod a szemed film completo gratis, Amikor lehunyod a szemed film streaming ita HD, scarica Amikor lehunyod a szemed film gratis, Amikor lehunyod a szemed streaming sub ita alta definizione, guarda Amikor lehunyod a szemed film senza limiti, Amikor lehunyod a szemed film per tutti

In una categoria simile

6.3

Péntek 13.

Péntek 13.

A Crystal Lake tábort már 20 éve nem használja senki, mert egykor egy szörnyű gyilkosság-sorozatot követtek el itt. A helyiek úgy gondolják, hogy az átok még mindig ott lebeg a Crystal Lake felett. Egy vállalkozó kedvű pár azonban mit sem törődve a múlttal újra megnyitja a tábor kapuit. Az előkészületekhez egy fiatalokból álló csapatot szerződtetnek, akik nem is sejtik, hogy ez a nyár akár az életükbe is kerülhet.

7.2

Cape Fear - A rettegés foka

Cape Fear – A rettegés foka

A pszichopata bűnöző, Max Cady 14 évi börtön után kiszabadul, s csak egyetlen cél lebeg előtte: bosszút állni egykori ügyvédjén, San Bowdenen. Először is odaköltözik Bowdenék közelébe, és megpróbál az ügyvéd feleségének és lányának bizalmába férkőzni. Egy idő után Cady jelenléte nyomasztóvá válik, alakja ott kísért mindenütt, s szinte hatalmába keríti az egyre bizonytalanabbá váló családot. Sam Bowden hamarosan rájön, hogy jogi eszközökkel képtelen megvédelmezni gyönyörű feleségét és kamaszodó lányát, ezért vidékre menekül, ám az egyre ördögibb arcot öltő, semmitől vissza nem riadó Cady ide is követi. Végül Bowdennek Cape Fearnél kell szembenéznie a Gonosszal és akár élete árán is megvédelmeznie családját.

7.2

Az

Az

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

6.2

Tébolyult

Tébolyult

Egy fiatal lányt akarata ellenére elmegyógyintézetbe zárnak, ahol szembesül legnagyobb félelmével – ám nem tudja eldönteni, hogy ez a valós, vagy csak a képzelete játéka.