Film# Cassandro, The Exotico! Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Cassandro, the Exotico! (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-12-05 NA HD

Teljes Film

01:13:00

Cassandro, the Exotico!

Cassandro, the Exotico! Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 2018-12-05
 • Rating: 4
 • Production:
 • Genre: Dokumentum

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Cassandro, the Exotico! Magyarul Online Ingyen

Guarda Cassandro, the Exotico! Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Cassandro, the Exotico! film

Cassandro, the Exotico! Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Cassandro, the Exotico!

 • Marie Losier
  Director
 • Marie Losier
  Screenplay
 • Antoine Barraud
  Screenplay
 • Marie Losier
  Director of Photography
 • Aël Dallier Vega
  Editor

Data di rilascio:
FR 2018-12-05

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Cassandro, the Exotico!

Cassandro, the Exotico! – Attori cinematografici e attrici

Cassandro, the Exotico!

Saul Almendariz
Cassandro

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Cassandro, the Exotico! film completo gratis, Cassandro, the Exotico! film streaming ita HD, scarica Cassandro, the Exotico! film gratis, Cassandro, the Exotico! streaming sub ita alta definizione, guarda Cassandro, the Exotico! film senza limiti, Cassandro, the Exotico! film per tutti

In una categoria simile

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

8.1

Dangal

Dangal

A Dangal című életrajzi film Mahavir Singh Phogat életét mutatja be, aki birkózásra tanította lányait, Babita Kumarit és Geeta Phogatot. Ennek köszönhetően Geeta Phogat lett az első indiai birkózónő, aki aranyérmet szerzett a 2010-es Nemzetközösségi játékokon 52 kg, míg testvére, Babita Kumari ezüstérmes lett az 55 kilogrammos mezőnyben.

7.4

A pankrátor

A pankrátor

Randy Robinson, “a Kos” (Mickey Rourke), a nyolcvanas évek végén a pankráció ünnepelt királya volt. Most, 20 évvel később és öregebben épp hogy a kenyérre valót össze tudja verekedni magának New Jersey-i középsulik tornatermében és művházakban. Mivel képtelen bármiféle emberi kapcsolat fenntartására, a lányával is már régen eltávolodtak egymástól, csak a pankráció nyújtotta eksztázis, és a rajongók szeretete tartja életben. Egy szívroham azonban kiüti őt a ringből, és addig megszokott életéből, amit Randy-nek kénytelen-kelletlen át kell értékelnie. Újra felveszi hát a kapcsolatot lányával, sőt, egy szintén új életet kezdő táncosnő (Marisa Tomei) személyében még a szerelem is rátalál. Mindez azonban még csak ringbe sem szállhat a pankráció csábításával, aminek Randy nem tud és nem is akar ellenállni.