Film# Karácsonyi Krónikák Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Karácsonyi Krónikák (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-11-22 NA HD

Teljes Film

01:44:00

Karácsonyi Krónikák

Karácsonyi Krónikák Teljes Film Online Ingyen A testvérpár, Kate és Teddy Pierce idén meg akarják lesni a Télapót, ám a csíny végül olyan kalandokba sodorja őket, amelyekről a legtöbb gyerek még csak álmodni sem mert eddig. De ha a Karácsonyt meg kell menteni, akkor minden dolgos kézre szükség lesz.

 • Release: 2018-11-22
 • Rating: 7.1
 • Production: 1492 Pictures / Madhouse Entertainment / Ocean Blue Entertainment / Netflix /
 • Genre: Vígjáték Kaland Családi Fantasy

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Karácsonyi Krónikák Magyarul Online Ingyen

Guarda Karácsonyi Krónikák Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Karácsonyi Krónikák film

Karácsonyi Krónikák Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Karácsonyi Krónikák

 • Clay Kaytis
  Director
 • Chris Columbus
  Producer
 • Matt Lieberman
  Writer
 • Christophe Beck
  Original Music Composer
 • Barbara J. McCarthy
  Casting
 • Paul D. Austerberry
  Production Design

Data di rilascio:
US 2018-11-22

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Karácsonyi Krónikák

Karácsonyi Krónikák – Attori cinematografici e attrici

Karácsonyi Krónikák

Darby Camp
Kate Pierce
Karácsonyi Krónikák

Judah Lewis
Teddy Pierce
Karácsonyi Krónikák

Kurt Russell
Santa Claus
Karácsonyi Krónikák

Kimberly Williams-Paisley
Claire Pierce
Karácsonyi Krónikák

Oliver Hudson
Doug Pierce
Karácsonyi Krónikák

Goldie Hawn
Mrs. Claus

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Karácsonyi Krónikák film completo gratis, Karácsonyi Krónikák film streaming ita HD, scarica Karácsonyi Krónikák film gratis, Karácsonyi Krónikák streaming sub ita alta definizione, guarda Karácsonyi Krónikák film senza limiti, Karácsonyi Krónikák film per tutti

In una categoria simile

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

6.6

Mi a manó

Mi a manó

Az árva Buddy (Will Ferrer) az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert (James Caan), aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.