Film# Psycho Teljes Film [1960] Magyarul Online Ingyen

Psycho (1960) Teljes Film Online Ingyen

1960-06-16 NA HD

Teljes Film

01:49:00

Psycho

Psycho Teljes Film Online Ingyen A csinos szőke titkárnő, Marion meglép főnöke pénzével. A városon kívül új autót vásárol, s noha ideges viselkedése feltűnik a rendőröknek, mégis tovább engedik. Éjszakára betér egy mellékút mellett meredező motelbe, majd a szelíd, ám különös tulajdonossal megvacsoráznak.A thriller középpontjában egy félreeső motel és annak titokzatos tulajdonosa, Norman Bates áll. Hitchcock talán legtökéletesebb és legklasszikusabb filmje Norman Bates története. Nem egyszerű krimit láthatunk, hanem fantasztikus, előre nem sejtett pszichológiai drámát és persze gyilkosságokat. Anthony Perkins így mesélte el a Psycho forgatásának megkezdése előtti első találkozását Hitchcockkal: “Hátborzongató volt. Egy tévéstúdióban álltam és egy százhatvan kilós kolosszus közeledett felém. Rám nézett és valami iszonyatos angolsággal azt mondta: – Én vagyok a rémlátomás rendezője…”

 • Release: 1960-06-16
 • Rating: 8.4
 • Production: Shamley Productions /
 • Genre: Dráma Horror Thriller Rejtély

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Psycho Magyarul Online Ingyen

Guarda Psycho Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Psycho film

Psycho Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Psycho

 • Alfred Hitchcock
  Director
 • Joseph Stefano
  Screenplay
 • Alfred Hitchcock
  Producer
 • Bernard Herrmann
  Original Music Composer
 • John L. Russell
  Director of Photography
 • George Tomasini
  Editor

Data di rilascio:
US 1960-06-16

Budget del film:
$806,948.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Psycho

Psycho – Attori cinematografici e attrici

Psycho

Anthony Perkins
Norman Bates
Psycho

Janet Leigh
Marion Crane
Psycho

Vera Miles
Lila Crane
Psycho

John Gavin
Sam Loomis
Psycho

Martin Balsam
Det. Milton Arbogast
Psycho

John McIntire
Sheriff Al Chambers

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Psycho film completo gratis, Psycho film streaming ita HD, scarica Psycho film gratis, Psycho streaming sub ita alta definizione, guarda Psycho film senza limiti, Psycho film per tutti

In una categoria simile

6.5

Sosem voltál itt

Sosem voltál itt

Joe háborús veterán, és egykori FBI-ügynök. Karrierje során olyan dolgokat látott és tett, amik lényegében tönkretették az életét. Amikor épp nem az öngyilkosság gondolata marcangolja, különböző megbízásoknak tesz eleget, otthonról megszökött, eltűnt vagy emberkereskedők kezére jutott lányokat szabadít ki. Egy napon azonban olyan megbízást kap, mely sokkal veszélyesebb, mint bármi, amivel eddig szembe kellett néznie.

8

A Grand Budapest Hotel

A Grand Budapest Hotel

Valahol a békés, bogaras Európában, valamikor a békeidőkben, a két világháború között működött egy elegáns hotel: a Grand Budapest. Vendégei átlagos arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincstolvajok; alkalmazottai pedig a legjobbak a szakmájukban. Gustave, a híres főportás itt barátkozott össze az egyszerű küldönccel, Zero Musztafával, akivel együtt keverednek bele az évszázad festményrablásába. Miközben a felbecsülhetetlen értékű reneszánsz képet keresik, egy családi vagyon elvesztése vagy visszaszerzése is kockán forog: és a nyomozás meghökkentő fordulatai magukkal ragadják a hotel összes lakóját.

7.4

A halott menyasszony

A halott menyasszony

Egy kis faluban, valamikor a 19. század derekán két család a gyermekeik esküvőjére készül. Mindenki boldog, a két házasulandó fiatalt kivéve. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A menyegzőpróbán Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, az erdőbe megy gyakorolni a szöveget. Végül annyira belejön a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte magát a Halott Menyasszonnyal, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát.

7.1

Azonosság

Azonosság

Tíz titokzatos idegent kényszerít egy elhagyatott motelbe az ítéletidő. A balesetet okozó Ed, Rhodes, a veszélyes fegyencet szállító rendőrtiszt, a gyönyörű Paris, egy rejtőzködő szerelmespár, a megsérült család, és a szálló állítólagos tulajdonosa hamar rádöbbennek, hogy egy sorozatgyilkos célpontjaivá váltak. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell találniuk a titokra, ami összeköti őket.