Film# Harcosok Klubja Teljes Film [1999] Magyarul Online Ingyen

Harcosok klubja (1999) Teljes Film Online Ingyen

1999-10-15 NA HD

Teljes Film

02:19:00

Harcosok klubja

Harcosok klubja Teljes Film Online Ingyen Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok – az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán: és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra… Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya.

 • Release: 1999-10-15
 • Rating: 8.4
 • Production: Regency Enterprises / Fox 2000 Pictures / Taurus Film / Atman Entertainment / Knickerbocker Films / 20th Century Fox / The Linson Company /
 • Genre: Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Harcosok klubja Magyarul Online Ingyen

Guarda Harcosok klubja Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Harcosok klubja film

Harcosok klubja Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Harcosok klubja

 • Ross Grayson Bell
  Producer
 • Ceán Chaffin
  Producer
 • Art Linson
  Producer
 • John King
  Original Music Composer
 • Michael Simpson
  Original Music Composer
 • Jeff Cronenweth
  Director of Photography

Data di rilascio:
DE 1999-10-15

Budget del film:
$63,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Harcosok klubja

Harcosok klubja – Attori cinematografici e attrici

Harcosok klubja

Edward Norton
The Narrator
Harcosok klubja

Brad Pitt
Tyler Durden
Harcosok klubja

Helena Bonham Carter
Marla Singer
Harcosok klubja

Meat Loaf
Robert “Bob” Paulson
Harcosok klubja

Jared Leto
Angel Face
Harcosok klubja

Zach Grenier
Richard Chesler

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Harcosok klubja film completo gratis, Harcosok klubja film streaming ita HD, scarica Harcosok klubja film gratis, Harcosok klubja streaming sub ita alta definizione, guarda Harcosok klubja film senza limiti, Harcosok klubja film per tutti

In una categoria simile

6.5

Sose hátrálj meg

Sose hátrálj meg

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

8.2

Mechanikus narancs

Mechanikus narancs

Alex és bandája éjszakánként a város utcáit járja és terrorizálja. A megvadult fiatalok törnek, zúznak, rabolnak és gyilkolnak, mígnem a bandavezért a társai föl nem nyomják a zsaruknak. A börtönben Alex önként vállalkozik egy új átnevelési gyógymódra. A sajátos agymosás célja, hogy kiölje az emberből az agresszivitást. Miután a kezelést követően gyógyultnak nyilvánítják, szabadon engedik. Alex azonban életképtelenné vált a társadalomban, kiszolgáltatottja lesz egykori áldozatai bosszújának. Végül öngyilkosságot kísérel meg.

7

A halál napja

A halál napja

1999 december 31, Los Angeles. Lenny Nero, a lecsúszott exzsaru veszélyes ügybe keveredik a harmadik évezred előestéjén. A férfi az újfajta illegális virtuális droggal, a “klipekkel” üzletel, amelyekre más emberek emlékeit, érzelmeit közvetítik. Ez minden drognál izgalmasabb, az ember részese lehet valaki más életének. Egy nap kezébe kerül egy klip, ami egy gyilkos emlékeit tartalmazza, amit a prosti meggyilkolásakor rögzített.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.