Film# A Karib-tenger Kalózai: Holtak Kincse Teljes Film [2006] Magyarul Online Ingyen

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (2006) Teljes Film Online Ingyen

2006-06-20 NA HD

Teljes Film

02:29:00

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse Teljes Film Online Ingyen Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

 • Release: 2006-06-20
 • Rating: 7.2
 • Production: Walt Disney Pictures / Jerry Bruckheimer Films / Second Mate Productions /
 • Genre: Kaland Fantasy Akció

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse Magyarul Online Ingyen

Guarda A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse film

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

 • Gore Verbinski
  Director
 • Hans Zimmer
  Original Music Composer
 • Jerry Bruckheimer
  Producer
 • Bruce Hendricks
  Executive Producer
 • Mike Stenson
  Executive Producer
 • Eric McLeod
  Executive Producer

Data di rilascio:
US 2006-06-20

Budget del film:
$200,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse – Attori cinematografici e attrici

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Johnny Depp
Captain Jack Sparrow
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Orlando Bloom
Will Turner
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Keira Knightley
Elizabeth Swann
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Stellan Skarsgård
William “Bootstrap Bill” Turner
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Bill Nighy
Captain Davy Jones
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Davenport
James Norrington

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse film completo gratis, A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse film streaming ita HD, scarica A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse film gratis, A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse streaming sub ita alta definizione, guarda A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse film senza limiti, A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse film per tutti

In una categoria simile

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

7.6

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

7.1

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

6.6

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.