Film# Reisen Til Julestjernen Teljes Film [1976] Magyarul Online Ingyen

Reisen til julestjernen (1976) Teljes Film Online Ingyen

1976-12-03 NA HD

Teljes Film

01:32:00

Reisen til julestjernen

Reisen til julestjernen Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 1976-12-03
 • Rating: 6.9
 • Production:
 • Genre: Fantasy Családi Kaland

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Reisen til julestjernen Magyarul Online Ingyen

Guarda Reisen til julestjernen Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Reisen til julestjernen film

Reisen til julestjernen Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Reisen til julestjernen

 • Ola Solum
  Director
 • Axel Helgeland
  Writer
 • Ola Solum
  Writer
 • Harald Ohrvik
  Producer
 • Hans Nord
  Cinematography
 • Edith Toreg
  Editor

Data di rilascio:
NO 1976-12-03

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Reisen til julestjernen

Reisen til julestjernen – Attori cinematografici e attrici

Reisen til julestjernen

Hanne Krogh
Sonja
Reisen til julestjernen

Knut Risan
Kongen
Reisen til julestjernen

Bente Børsum
Dronningen
Reisen til julestjernen

Ingrid Larsen
Prinsesse Gulltopp
Reisen til julestjernen

Alf Nordvang
Greven
Reisen til julestjernen

Harald Heide-Steen Jr.
Narren

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Reisen til julestjernen film completo gratis, Reisen til julestjernen film streaming ita HD, scarica Reisen til julestjernen film gratis, Reisen til julestjernen streaming sub ita alta definizione, guarda Reisen til julestjernen film senza limiti, Reisen til julestjernen film per tutti

In una categoria simile

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

5.6

Kelekótya karácsony

Kelekótya karácsony

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni. A Krank házaspárnak egy napja van arra, hogy helyreállítsa a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremtsen – hóemberestül, ajándékostul, cukormázastul.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.