Film# A Bolygó Neve: Halál Teljes Film [1986] Magyarul Online Ingyen

A bolygó neve: Halál (1986) Teljes Film Online Ingyen

1986-07-18 NA HD

Teljes Film

02:17:00

A bolygó neve: Halál

A bolygó neve: Halál Teljes Film Online Ingyen 57 évvel később egy mentőhajó talál rá Ripleyre, akinek az utolsó pillanatba sikerült megmenekülnie. Hazaérkezvén megtudja, hogy annak idején egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol megtámadta őket az ismeretlen szörnyeteg. Miután a földi kutatóbázis minden kapcsolatot elveszített az odatelepített emberekkel, Ripley-t egy sereg felfegyverzett harcos kíséretében visszaküldik a távoli bolygóra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a félelmetes idegennel és megmentsék a túlélőket. De a landolás után nem sokkal elszabadul a pokol.

 • Release: 1986-07-18
 • Rating: 7.8
 • Production: Brandywine Productions / SLM Production Group / 20th Century Fox /
 • Genre: Akció Thriller Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A bolygó neve: Halál Magyarul Online Ingyen

Guarda A bolygó neve: Halál Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A bolygó neve: Halál film

A bolygó neve: Halál Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A bolygó neve: Halál

 • James Cameron
  Director
 • Gale Anne Hurd
  Producer
 • James Horner
  Original Music Composer
 • Adrian Biddle
  Director of Photography
 • Ray Lovejoy
  Editor
 • Peter Lamont
  Production Design

Data di rilascio:
GB 1986-07-18

Budget del film:
$18,500,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A bolygó neve: Halál

A bolygó neve: Halál – Attori cinematografici e attrici

A bolygó neve: Halál

Sigourney Weaver
Lt. Ellen Louise Ripley
A bolygó neve: Halál

Michael Biehn
Cpl. Dwayne Hicks
A bolygó neve: Halál

Paul Reiser
Carter J. Burke
A bolygó neve: Halál

Lance Henriksen
Lance Bishop
A bolygó neve: Halál

Carrie Henn
Rebecca “Newt” Jorden
A bolygó neve: Halál

Bill Paxton
Pvt. William L. Hudson

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A bolygó neve: Halál film completo gratis, A bolygó neve: Halál film streaming ita HD, scarica A bolygó neve: Halál film gratis, A bolygó neve: Halál streaming sub ita alta definizione, guarda A bolygó neve: Halál film senza limiti, A bolygó neve: Halál film per tutti

In una categoria simile

6.3

A végső megoldás: Halál

A végső megoldás: Halál

Bár Ellen Ripley sikeresen megmenekült, amikor űrhajója lezuhan a Fiorina 161 bolygón, a balesetet Newt és Bishop nem éli túl. A Fiorina 161-rol hamar kiderül, hogy a bolygó nem más, mint egy fegyenctelep, ahol a magukra hagyott rabokra van bízva, hogyan maradnak életben. Ripley-nek hamar rá kell jönnie arra, hogy bár társai meghaltak, nem ő maradt a hajó egyetlen utasa. Noha titokzatos útitársa gyilkos szándékkal érkezett, Ripley hamar rájön arra is, hogy nem a titokzatos idegen a legfélelmetesebb ellenfele.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

6.7

Galaxis útikalauz stopposoknak

Galaxis útikalauz stopposoknak

Arthur Dentnek rossz napja van. A házát egy gyorsforgalmi út építése miatt lerombolják, megtudja, hogy a legjobb barátja egy másik bolygóról jött és mindennek tetejébe a Földet egy hiperbekötőút építése miatt néhány percen belül megsemmisítik. Dent a legjobb barátja, Ford Perfect segítségével az utolsó pillanatban lelép egy űrhajóval és ezzel kezdetét veszi a fantasztikus űrodüsszea. Űrbéli kalandjai során Dent nagy hasznát veszi a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvnek, amely minden tudás és bölcsesség tárháza.