Film# Vasember 3 Teljes Film [2013] Magyarul Online Ingyen

Vasember 3 (2013) Teljes Film Online Ingyen

2013-04-18 NA HD

Teljes Film

02:05:00

Vasember 3

Vasember 3 Teljes Film Online Ingyen A pimasz, ámbár zseniális milliomos szuperhős Tony Stark olyan ellenséggel találja magát szemközt, aki nem ismeri a lehetetlent. Stark szerencsére úgy dönt, felveszi a kesztyűt és titokzatos ellensége nyomába ered, a küzdelem azonban minden tekintetben próbára teszi. Vasembernek nincs más választása, meg kell óvnia a számára legfontosabbakat, és a túlélés (valamint a világ épsége) felszerelésén, találékonyságán és ösztönein múlik. A küzdelem során talán végre megtalálja a választ is az őt oly régóta kísértő kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy az ember teszi a páncélt?!

 • Release: 2013-04-18
 • Rating: 6.9
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Akció Kaland Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Vasember 3 Magyarul Online Ingyen

Guarda Vasember 3 Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Vasember 3 film

Vasember 3 Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Vasember 3

 • Shane Black
  Director
 • Kevin Feige
  Producer
 • Jon Favreau
  Executive Producer
 • Stan Lee
  Executive Producer
 • Shane Black
  Screenplay
 • Jack Kirby
  Characters

Data di rilascio:
US 2013-04-18

Budget del film:
$200,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Vasember 3

Vasember 3 – Attori cinematografici e attrici

Vasember 3

Robert Downey Jr.
Tony Stark
Vasember 3

Gwyneth Paltrow
Pepper Potts
Vasember 3

Don Cheadle
Colonel James Rhodes
Vasember 3

Guy Pearce
Aldrich Killian
Vasember 3

Ben Kingsley
Trevor Slattery
Vasember 3

Rebecca Hall
Maya Hansen

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Vasember 3 film completo gratis, Vasember 3 film streaming ita HD, scarica Vasember 3 film gratis, Vasember 3 streaming sub ita alta definizione, guarda Vasember 3 film senza limiti, Vasember 3 film per tutti

In una categoria simile

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.