Film# Sittin’ Pretty Teljes Film [1992] Magyarul Online Ingyen

Sittin’ Pretty (1992) Teljes Film Online Ingyen

1992-01-01 NA HD

Teljes Film

00:02:00

Sittin’ Pretty

Sittin’ Pretty Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 1992-01-01
 • Rating: 0
 • Production:
 • Genre: Animációs

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Sittin’ Pretty Magyarul Online Ingyen

Guarda Sittin’ Pretty Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Sittin’ Pretty film

Sittin’ Pretty Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Sittin’ Pretty

 • Michael Grimshaw
  Director
 • Michael Grimshaw
  Producer
 • Michael Grimshaw
  Animation
 • Tom Brydon
  Cinematography
 • Rob Porter
  Sound Designer

Data di rilascio:
CA 1992-01-01

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sittin’ Pretty

Sittin’ Pretty – Attori cinematografici e attrici

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Sittin’ Pretty film completo gratis, Sittin’ Pretty film streaming ita HD, scarica Sittin’ Pretty film gratis, Sittin’ Pretty streaming sub ita alta definizione, guarda Sittin’ Pretty film senza limiti, Sittin’ Pretty film per tutti

In una categoria simile

6.6

Disney : Mickey és a futóbab

Disney : Mickey és a futóbab

Kalandra fel! A klasszikus Walt Disney-kisfilmeket csokorba szedő rajzfilmgyűjtemény minden darabja más és más meglepetéssel, mókával és izgalommal szolgál!A Mickey és a futóbab csodálatos meséjében visszatérnek a legnépszerűbb Disney-kedvencek. A Babszem Jankó történetén alapuló kisfilmben Mickey, Donald kacsa és Goofy egy égig érő paszulyszáron felmásznak egy másik világba, ahol minden óriási. Hatalmasak a fák, a virágok, az ételek, a kastély és persze Willy, az aranyhárfát őrző félelmetes óriás sem kicsi. Vajon sikerül-e Mickeynek és barátainak túljárni az óriás eszén, és hazajutnak-e valaha?

6.5

A három muskétás

A három muskétás

Mickey a királyi testőrök főhadiszállásán takarít és közben arról álmodozik, hogy egy szép napon őt is muskétássá léptetik elő! Erre azonban nincs sok esélye, csakúgy mint barátainak, Donaldnak és Goofynak. De a sors – pontosabban a muskétások vezérének Pete-nek és gonosz helyettesének sötét szándéka – közbeszól. Az áruló muskétások azt tervezik, hogy letaszítják a trónról Minnie hercegnőt, az egyetlen egeret, aki Pete és a királyi trón között áll! Pete kinevezi a takarító-trió tagjait testőröknek, és megbízza őket Minnie hercegnő védelmével. Tudja, hogy a kétbalkezes triónak esélye sincs sikerrel megvédeni az egér-hercegnőt – arra számít, hogy Mickey, Donald és Goofy ügyetlenségének köszönhetően hamar szabad lesz a trón! Azzal azonban nem számolt a gonosz Pete, hogy a lelkes amatőrök igazán jó barátok, akik összetartanak jóban és rosszban, és akik már régóta ismerik a mondást: egy mindenkiért, mindenki egyért!

6.3

Madagaszkár 2.

Madagaszkár 2.

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik – és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon “tutkeráj” hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?