Film# Transformers: A Kihalás Kora Teljes Film [2014] Magyarul Online Ingyen

Transformers: A kihalás kora (2014) Teljes Film Online Ingyen

2014-06-25 NA HD

Teljes Film

02:45:00

Transformers: A kihalás kora

Transformers: A kihalás kora Teljes Film Online Ingyen A történet középpontjában Cade Yeager feltaláló áll, aki a Transformers 3. eseményei után négy évvel rábukkan egy kis darab Autobot technológiára. Miután a technológiát aktiválja, a kormány és az idegenekre szakosodott fejvadászok a nyomukba erednek, ezért Cade, a lánya Tessa, valamint annak barátja, Shane menekülni kényszerülnek.

 • Release: 2014-06-25
 • Rating: 5.8
 • Production: Hasbro Studios / Paramount / Amblin Entertainment / Di Bonaventura Pictures / Platinum Dunes / China Movie Channel / Ian Bryce Productions / Revolution Sun Studios /
 • Genre: Sci-Fi Akció Kaland

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Transformers: A kihalás kora Magyarul Online Ingyen

Guarda Transformers: A kihalás kora Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Transformers: A kihalás kora film

Transformers: A kihalás kora Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Transformers: A kihalás kora

 • Michael Bay
  Director
 • Ehren Kruger
  Screenplay
 • Erik Aadahl
  Sound Designer
 • Steve Jablonsky
  Original Music Composer
 • Ian Bryce
  Producer
 • Tom DeSanto
  Producer

Data di rilascio:
US 2014-06-25

Budget del film:
$210,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Transformers: A kihalás kora

Transformers: A kihalás kora – Attori cinematografici e attrici

Transformers: A kihalás kora

Mark Wahlberg
Cade Yeager
Transformers: A kihalás kora

Stanley Tucci
Joshua
Transformers: A kihalás kora

Kelsey Grammer
Harold Attinger
Transformers: A kihalás kora

Nicola Peltz
Tessa Yeager
Transformers: A kihalás kora

Jack Reynor
Shane
Transformers: A kihalás kora

Titus Welliver
Savoy

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Transformers: A kihalás kora film completo gratis, Transformers: A kihalás kora film streaming ita HD, scarica Transformers: A kihalás kora film gratis, Transformers: A kihalás kora streaming sub ita alta definizione, guarda Transformers: A kihalás kora film senza limiti, Transformers: A kihalás kora film per tutti

In una categoria simile

7.4

Star Trek: Sötétségben

Star Trek: Sötétségben

Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

7.5

A nap, mikor megállt a Föld

A nap, mikor megállt a Föld

A hidegháború idején egy földönkívüli érkezik a Földre, hogy figyelmeztesse a bolygó összes népét az egyre fenyegetőbb atomfegyverek veszélyeire, amelyek az űrbe jutva már nem csak az emberiséget veszélyeztetik.