Film# Tini Nindzsa Teknőcök Teljes Film [2014] Magyarul Online Ingyen

Tini Nindzsa Teknőcök (2014) Teljes Film Online Ingyen

2014-08-07 NA HD

Teljes Film

01:37:00

Tini Nindzsa Teknőcök

Tini Nindzsa Teknőcök Teljes Film Online Ingyen A városnak hősök kellenek. Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.

 • Release: 2014-08-07
 • Rating: 5.8
 • Production: Nickelodeon Movies / Paramount / Platinum Dunes /
 • Genre: Sci-Fi Akció Kaland Fantasy Vígjáték

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Tini Nindzsa Teknőcök Magyarul Online Ingyen

Guarda Tini Nindzsa Teknőcök Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Tini Nindzsa Teknőcök film

Tini Nindzsa Teknőcök Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Tini Nindzsa Teknőcök

 • Jonathan Liebesman
  Director
 • Michael Bay
  Producer
 • Eric J. Crown
  Executive Producer
 • Andrew Form
  Producer
 • Bradley Fuller
  Producer
 • Scott Mednick
  Producer

Data di rilascio:
US 2014-08-07

Budget del film:
$125,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Tini Nindzsa Teknőcök

Tini Nindzsa Teknőcök – Attori cinematografici e attrici

Tini Nindzsa Teknőcök

Megan Fox
April O’Neil
Tini Nindzsa Teknőcök

Will Arnett
Vernon Fenwick
Tini Nindzsa Teknőcök

William Fichtner
Eric Sacks
Tini Nindzsa Teknőcök

Alan Ritchson
Raphael
Tini Nindzsa Teknőcök

Noel Fisher
Michelangelo
Tini Nindzsa Teknőcök

Pete Ploszek
Leonardo

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Tini Nindzsa Teknőcök film completo gratis, Tini Nindzsa Teknőcök film streaming ita HD, scarica Tini Nindzsa Teknőcök film gratis, Tini Nindzsa Teknőcök streaming sub ita alta definizione, guarda Tini Nindzsa Teknőcök film senza limiti, Tini Nindzsa Teknőcök film per tutti

In una categoria simile

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

6.5

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.